В ANDREWS/ FASHION STUDIO вярваме, че имиджът е всичко. Той е отражение на общественото мнение. Ние можем да създадем за Вас корпоративно облекло, което чрез своя уникален дизайн да изразява стилът на Вашата компания.

Екип от висококвалифицирани специалисти ще предложи и изпълни моделите, които да отговорят на всички Ваши изсиквания. Разнообразие от десени, материи и разцветки ще отговорят и на най-прецизния клиентски вкус, а перфектното изпълнение на изделията ще е гаранцията за създаване на идентичност и неповторима визия на компанията и служителите Ви. За да бъде част от цялостния корпоративен стил, ние ще индивидуализираме Вашето фирмено облекло спрямо дизайна на дрехите и изискванията Ви за корпоративна идентичност. На база на дългогодишния ни опит и трайно присътвие на пазара имаме удоволствието даработим с широк кръг от компании, в най-различни индустрии, включително хотели, ресторанти, казина, банки, охранителни фирми , авио и автокомпании и други организации.

За нас ще е удоволствие да споделим Вашите корпоративни ценности и да отговорим в търсенето Ви на отговорен, качествен и дългосрочен партньор!!!

 

 

 

ПОЛИТИКА ПО ОПАЗВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЛИЦАТА

От 25 май 2018г. е в сила нов „Общ регламент относно защитата на данните" - Регламент (ЕС) 2016/679 или т.нар. GDPR (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз, който е пряко приложим на територията на Европейския Съюз, включително на територията на Република България. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от и във всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка. Виж пълния текст

Разбрах