Advertisement
Andrews/ утвърждава космополитен дух и безупречен стил и в корпоративното облекло

Andrews/ утвърждава космополитен дух и безупречен стил и в корпоративното облекло


Вече 30 години Andrews/ е символ на безупречен стил, безкомпромисно качество и висок стандарт в модата. Марката носи космополитния дух на най-новите световни тенденции и въвежда смело последните технологии в производството.

Andrews/ наследява традиция в търговията с дрехи, датираща от 1991 година. Натрупаният богат опит води до стартиране на собствено производство през 1996 година, а днес под бранда се предлагат пълна гама висококачествени облекла и аксесоари. Перфектните детайли и безупречната изработка на продуктите са гарантирани от иновации в производството, отговарящи на световните тенденции. С множество магазини на територията на цялата страна, Andrews/ е носител на мисията за изграждане на естетически вкус в съчетание с перфектен имидж.

Лидерската позиция и богатият опит на Andrews/ в модния бранш го превръщат в сигурен партньор и консултант, готов да отвърне на всякакви предизвикателства. Перфектният дизайн и безупречният стил, съчетани с точност и прецизност, са качествата, с които марката печели дългогодишни партньорства и приятелства сред най-изтъкнатите и успешни бизнеси в страната. Портфолиото на марката включва мъжки и дамски връхни облекла, сака, панталони, ризи, дънки и тениски. Обувки и аксесоари, допълващи перфектната визия.

Наградите за особени постижения в областта на модата и дизайна отличават облеклата от Andrews/ и са признание за креативността, естетическия усет и умелата интерпретация на световните тенденции, с които дизайнерският екип създава характерния почерк на марката.

С уважение:
Надя Славчева
Andrews/ Corporate team
corporate@andrews.bg
+359 894 30 44 44

Лиляна Томанова 

+359 894 08 44 44

ПОЛИТИКА ПО ОПАЗВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЛИЦАТА

От 25 май 2018г. е в сила нов „Общ регламент относно защитата на данните" - Регламент (ЕС) 2016/679 или т.нар. GDPR (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз, който е пряко приложим на територията на Европейския Съюз, включително на територията на Република България. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от и във всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка. Виж пълния текст

Разбрах