За нас

С повече от двадесет магазина в страната, Andrews/ е настоящ лидер и

“носител на традицията в търговията с модно облекло от 1991 година до сега”

С повече от двадесет магазина за мъжка мода на територията на цялата страна Andrews/ наследява традиция в търговията с дрехи, датираща от 1991 година. Натрупаният богат опит води до започване на собствено производство през 1996 година. Днес под марката Andrews/ се предлагат пълна гама висококачествени облекла и аксесоари.

Andrews/ носи духа на най-новите световни тенденции, следи за най-новите технологии и се развива с темпото на клиентите си. Всичко това се отразява не само върху дизайна, но и в магазините на Andrews/, където обучени специалист-консултанти помагат при изграждане на цялостната визия. В богатата гама на Andrews/ присъстват дрехи, подходящи както за през деня, така и за вечерта. Основен акцент в колекциите на марката е концепцията TOTAL LOOK. Концепция, забраняваща да се правят грешки и вдъхваща самочувствие и увереност у мъжа. Благодарение на TOTAL LOOK съвременият мъж се наслаждава на безкомпромисен гардероб без затруднения в избора.

Грижата за перфектната визия и удобството на клиента е в основата на бизнесмодела, следван от Andrews/. Основан на иновации и гъвкавост, разбиране на модната креативност и адекватност към изискванията на клиентите и пазара, той превърна Andrews/ в лидер на мъжката мода в България.

Andrews/ беше обявена за топбранд на 2012-2013 години в българската класация на глобалната програма Superbrands. Програмата действа като независим арбитър в 90 държави и излъчва най-добрите марки на пазара.


ПОЛИТИКА ПО ОПАЗВАНЕ НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРАВАТА НА ЛИЦАТА

От 25 май 2018г. е в сила нов „Общ регламент относно защитата на данните" - Регламент (ЕС) 2016/679 или т.нар. GDPR (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз, който е пряко приложим на територията на Европейския Съюз, включително на територията на Република България. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от и във всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка. Виж пълния текст

Разбрах